Armering betong

Armering Betong Stockholm

Att använda sig av rätt metod och tillvägagångssätt när man armerar inför gjutning av betong är A och O under planeringsfasen av arbetet. Med fel armering kan den gjutna betongkonstruktionen lätt ta skada i form av plötsliga sprickor. På sikt kan det innebära att hela byggnationen tar skada då exempelvis en betonggrund bär och stöttar upp resterande byggnadskonstruktioner.

Varför armering i betong med oss?

Betongkompaniet har funnits sedan 2015. Idag vi är idag sju medarbetare som arbetar inom bolaget. Samtliga har lång erfarenhet av branschen och besitter gedigna kunskaper kring vilka tillvägagångssätt som är att föredra för olika typer av gjutningar. Vi erbjuder kompletta lösningar till fasta priser eller på löpande faktura beroende på vad det är för typ av uppdrag det rör sig om.

Armering betong med trygg och fast prissättning

Vi på Betongkompaniet menar att betonggjutning är en helhetsprodukt och att hela arbetet ska kunna utföras av en och samma leverantör. Från planeringsarbete till armering och färdiggjuten betonggrund. Genom att anlita oss på Betongkompaniet får du som företag eller privatperson tillgång till expertkompetens och lång erfarenhet av betongarbete. Till trygg och fast prissättning, både för privat- och företagskunder i Stockholm.

Vi värdesätter goda resultat och drivs av övertygelsen om att det lönar sig att sträva efter att alltid följa upp tidigare uppdrag för att säkerställa ännu högre kvalité på framtida utförda arbeten.

armering betong stockholm

Armering betong Stockholm – Olika metoder

Vi hjälper dig med armering i Stockholm – Kontakta oss redan idag!

Om du är i behov av en komplett armerings- och betonglösning i Stockholm och vill slippa anlita flera olika leverantörer. Kontakta då oss på Betongkompaniet. Vi hjälper privatpersoner och företag med prisvärda helhetslösningar inom betongentreprenad.