Betongföretag

Betongföretag Stockholm

Vi på Betongkompaniet är din betong firma i Stockholm. Sedan starten har vi utfört alla möjliga typer av uppdrag runt om i Storstockholm med framgångsrika resultat. Alla de jobb vi utför är kvalitetssäkrade och för oss är det mycket viktigt att kunna leverera hållbara och kvalitativa resultat.

Vi hjälper er att gjuta i betong

Betong är ett fantastiskt material att arbeta med då det erbjuder många applicerbara användningsområden. När man arbetar med betong finns där visserligen en del saker att ta i aktning innan dess att man påbörjar gjutningen. Detta beroende på vad man ämnar gjuta för någonting såklart.

betongföretag stockholm

Olika användningsområden för betonggjutning i Stockholm

Som ovan nämnt är betong ett fantastisk material att arbeta med. Vi på Betongkompaniet kan betonggjutning och erbjuder gjutnings-jobb för olika ändamål åt såväl privatpersoner som företag i Stockholm.
Det kan röra sig om allt från gjutning av ett betonggolv till gjutning av betongplatta (husgrund) eller väggar. Krav, funktion och vilka eventuella miljöpåfrestningar den tänkta byggdelen i betong kan tänkas ha, avgör vilken typ av betong som bör användas. Olika sorters betong har olika användningsområden och syften.

Betonggjutning i Stockholm med hjälp av betongfirma

Att välja betonggjutning i Stockholm har sina fördelar. Dels är ett golv gjutet i betong lättskött, vilket innebär att du slipper oroa dig för eventuellt slitage i samma grad som med andra typer av material. En annan aspekt av betong som många ofta inte tänker på är att betong är så mycket mer än bara en grå massa. Genom att blanda in färgämnen och stenkross (s.k. ballast) i betongen kan man ändra betongens färg och textur efter önskat resultat.

Ett betonggolv lämpar sig bäst i hus som är byggda på en redan befintlig betongplatta. Processen att slipa ner och putsa den underliggande betongen blir då snabb och enkel. Självklart är det fullt möjligt att gjuta ett helt nytt betonggolv också, om huset är byggt i trä får man bara vara noggrann med att se till att bjälklaget i huset är tillräckligt stabilt för att klara av att bära ett betonggolv.

Om oss på Betongkompaniet

Betongkompaniet grundades för två år sedan med en ambition om att kunna erbjuda kvalitetssäkrat arbete inom betongentreprenad. Både åt privatpersoner, men även åt företag och större byggentreprenader. Vi kan betong och samtlig av våra medarbetare har lång erfarenhet av branschen och stor kunskap om sitt hantverk. Vi erbjuder betongarbeten av alla dess slag, allt från armering till formsättning och gjutning i Stockholm.

Letar du efter ett betongföretag i Stockholm? Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss på Betongkompaniet redan idag, så hjälper vi dig med att förverkliga ditt nästa projekt. Vi är en betong firma i Stockholm som kan betongentreprenad. Vi erbjuder kvalitativa lösningar för alla ändamål till konkurrenskraftiga priser i Stockholm.