Gjuta pool

Gjuta pool Stockholm

Vi på Betongkompaniet kan betongarbete och hjälper dig med pooldrömmen. Att gjuta en pool i betong är ett lättskött och prisvärt alternativ till andra former av poolkonstruktioner. På Betongkompaniet har vi sedan starten 2015 hjälpt människor med gjutning av pool i hela Stockholm.

Om Betongkompaniet

Betongkompaniet har funnits sedan 2015. Vi är idag sju medarbetare som arbetar inom bolaget, samtliga har lång erfarenhet av branschen och besitter gedigna kunskaper kring vilka tillvägagångssätt som är att föredra för olika typer av gjutningar. Vi erbjuder kompletta lösningar för att gjuta pool i Stockholm, antingen till fasta priser eller på löpande faktura beroende på vad det är för typ av uppdrag det rör sig om.

gjuta pool stockholm

Vår målsättning

Vi på Betongkompaniet menar att gjuta en pool är en helhetsprodukt och att hela arbetet ska kunna utföras av en och samma leverantör. Från planeringsarbete till färdiggjuten pool. Genom att anlita oss på Betongkompaniet får du som företag eller privatperson tillgång till expertkompetens och lång erfarenhet av betongarbete. Till trygg och fast prissättning, både för privat- och företagskunder.

Vi värdesätter goda resultat och drivs av övertygelsen om att det lönar sig att sträva efter att alltid följa upp tidigare uppdrag för att säkerställa ännu högre kvalité på framtida utförda arbeten.

Gjuta pool i Stockholm – Fördelar

Är du intresserad av att gjuta pool i Stockholm? Kontakta oss på Betongkompaniet!

Går du i pooltankar? Kontakta då oss på Betongkompaniet redan idag så hjälper vi dig förverkliga pooldrömmen. Vi erbjuder helhetslösningar inom betongentreprenad för både privat- och företagskunder i Stockholm. Du slipper anlita flera olika leverantörer för att utföra arbetet och vi försöker alltid erbjuda våra kunder fast prissättning på att gjuta pool.